Byron Bay

Toch ff tonen waar we onze kerst gaan vieren:

Goede inkomer in Byron Bay...deze dingen komen hier dus gewoon voor. Stranden worden volledig afgesloten zodra haaien in de buurt komen. Ook moet je in de avonduren uitkijken voor verlammende kwallen (stingers).

Het hostel waar we verblijven , J's Bay , ziet er puiken uit. Zeker wanneer je geen zin hebt in veel zand komt dit zwembad goed uit!

De gezamelijke keuken. Ieder heeft hier zn eigen zakje in de koelkast liggen en savonds kookt hier ieder voor zich.

Gezamelijke relax-ruimte en eet-ruimte.

Milieu is wel belangrijk hier in australie. Er wordt veel bespaard op drinkwater en ook afval wordt nooit zomaar op straat gegooit. Je krijgt zelfs kleine asbakken op het strand zodat je je as niet op het strand gooit. Ondanks dat het zo belangrijk is hier...deze toko is een beetje te klein uitgevallen.

De straten van Byron Bay.

Byron Bay is de meest oosterlijke plaats van Australie. Vanaf hier kun je alleen nog een rots zien. Deze schijnt uitgespuwd te zijn door een vulkaan die een paar km verderop staat.

Echt een fantastische kustlijn hier.

Nou dit verhaal vul ik nog wel verder aan met wat uitgaansgelegenheden....die zijn hier natuurlijk ook meer dan genoeg. Het wordt ook wel het salou van het zuiden genoemd...maar heb niet het idee dat dat terrecht is. Maar toch.....genoeg te doen hier!

Cya

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer