Kerst in Byron Bay

terwijl het terug in Nederland goed aan het vriezen was, heb ik mijn kerst doorgebracht in 35C graden. Een groot verschil en de kerststemming kwam er dan ook niet echt lekker in.

Op kerst avond hadden we een buffet in het hostel. Het thema was black en silver. Roos en Nienke konden het niet laten om een hele rol aluminium folie op te maken om zichzelf te versieren. Het eindresultaat mocht er dan wel wezen.

Ook hebben we op deze avond surprises gedaan. De dag van te voren hebben we lootjes getrokken en het maximum bedrag was 3 dollar ( +/- 1.7 euro). We stonden versteld wat we uiteindelijk konden kopen voor die paar centen.

Al met al hebben we het toch nog best gezellig kunnen maken. Mijn mini-snooker spelletje heb ik helaas niet verder mee kunnen nemen, maar ik weet zeker dat de volgende mensen in mijn bed het spel gevonden hebben.

O...dat ik zo wazig door mijn ogen kijk bij die eennalaatste foto komt niet door de alcohol maar door die verrekte flitser!

Op 1e kerstdag hebben we samen een barbeque georganiseerd. We hadden alleen iets te veel vlees gehaald waardoor we achteraf nog wat meer mensen hebben uitgenodigd om te komen eten.

Roos, Fien, Niki en Kim met een grote bak salade op tafel (kijk mam, we eten wel gezond)

De tafel zat al goed vol, later is hij alleen maar voller gekomen.

Later die avond zijn we nog met zn allen naar het strand gegaan. Helaas begon het zo hard te regenen dat we een afdakje moesten zoeken. Het enige wat we hier konden doen is een potje kwartetten!

We hebben nog ongeveer een uur of 2 onder het afdakje gezeten met wat biertjes. Daarna hebben we de moed maar opgegeven en zijn we rustig terug gekeerd naar het hostel.

(zwarte hoeken op de foto kwamen doordat het kapje voor de lens niet helemaal wilde openen.)

Dat was onze kerst in Byron Bay, niet ceht veel speciaals, geef mij dan maar een kerstfeest thuis.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer